KOKENUT RAKENNUSAUTOMAATIO-OSAAJA

Miltä kuulostaisi mahdollisuus vaikuttaa omalla teknisellä osaamisella työnteon ja asumisen hyvinvointiin, viihtyvyyteen ja kiinteistön energiatehokkuuteen? Mahdollisuus vaikuttaa omien työpäivien suunnitteluun ja kehittyä alan viimeisimpien tuotteiden parissa? Taustallasi sinulla olisi laaja ja kokenut tukiverkosto, sekä tulevaisuudessa häämöttää mahdollisuus muokata omaa työnkuvaa yrityksen kasvun mukana.

TYÖNKUVA:

Haemme pääkaupunkiseudulle kokenutta rakennusautomaation ammattilaista, jolla on jo laajaa kokemusta, niin kenttätöistä, kuin myös alakeskusten ohjelmoinneista. Päiväsi voivat olla hyvin vaihtelevia ja sisältää mm. ongelmanratkontaa huoltokäyntien yhteydessä, alakeskusten kokonaisvaltaisia saneerauksia ohjelmointeineen, projektien suunnittelua ja myynnin teknisenä tukena toimimista. Positiivisen, sekä kannustavan luonteesi avulla opastat myös nuorempia asentajia projekteissa tapahtuvissa kytkentätöissä.

Keskuksissa käytämme Honeywell:n, Fidelix:n, sekä iSMA CONTROLLI:n tuotteita, mutta isolla asiakaskunnallamme löytyy myös lukuisia muita merkkejä. Kykyä ohjelmoida em. merkkejä ei heti vaadita, mutta sinulla on kuitenkin vahva osaamistausta jo jonkun alan valmistajan keskusohjelmoinnista. Tulemme järjestämään tarvittavat koulutukset osaamisen mukaisesti.

EDELLYTÄMME HAKIJOILTA:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Useamman vuoden kokemusta automaation alalta, josta vähintään 2 vuotta on sisältänyt myös alakeskusten ohjelmointia
  • Asiakaspalvelulähtöisyyttä ja reipasta asennetta
  • Oma-aloitteisuutta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa (sekä suullisesti, että kirjallisesti), sekä ajokortti

EDUKSI KATSOMME MYÖS:

  • Kokemusta useammista valmistajien merkeistä
  • LVI ja/tai Sähköalan kokemus
  • Ohjelmointitaidot Niagaralla

MITÄ TARJOAMME:

Me tarjoamme sinulle monipuolista työtä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, minkälaiseksi työnkuvasi jatkossa muodostuu. Seuraksesi saat osaavan ja kannustavan työyhteisön, joka on aina valmiina auttamaan. Lisäksi etuihimme kuuluu työterveyshuollot, liikunta/kulttuuriedut ja mahdollisuus käyttää firman huoltoautoja työaikana. Voit myös työskennellä. ns hybridimallilla ja aloittaa osan työpäivistä kodistasi. Rahapalkka pohjautuu osaamiseesi, alkaen n. 4000€/kk.

Lisätietoja töistä antaa Uudenmaan aluepäällikkö Kari Vartiainen. +358(0)40 151 6989. kari.vartiainen@adconsys.fi

Hakemuslomake